Saltar a contingut

medicusmundi Mediterrània

Portem més de 50 anys defensant el dret a la salut a tot el món. Més de 700 socis i sòcies, al voltant de 50 persones voluntàries i un equip tècnic per treballar en l'enfortiment, la promoció i la defensa dels sistemes públics de salut, basats en l'Atenció Primària. Perquè la salut no té preu.

medicusmundi mediterrània, neix el 2016 de la fusió de medicusmundi Catalunya, fundada a Barcelona el 1963, i medicusmundi Castelló, fundada el 1971. El juliol de 2018 s'hi suma medicusmundi CV Alacant. Abastem el territori de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears i desenvolupem projectes de cooperació a Bolívia, Equador, Moçambic, Burkina Faso i els campaments de refugiats sahrauís a Tindouf, Algèria.

Projectes de desenvolupament i ajuda humanitària

Notícies

Personal tècnic

 • Atuk Iturregui Tècnic d'Educació per a la Justícia Global
 • Ivan Zahinos Ruiz Director de Projectes de Cooperació
 • Francesc Álvarez Embeita Director de la Oficina Técnica
 • Victoria Falcó Tècnica d'Educació per la Justícia Global
 • Milanka Ljubojevic Tècnica d'Educació per la Justícia Global
 • Marta Roca Tècnica d'Educació per la Justícia Global
 • Vasco Coelho Técnico de Proyectos
 • Estel Peix Feliu Tècnica d'Educació per la Justícia Global
 • Gonzalo Pareja Corbí Coordinador d'EPD
 • Nuria Corominas Personal Auxiliar
 • Noelia Serrano Tècnica d'Educació per la Justícia Global
 • Isabel Mayoral Rodríguez Responsable de Secretaria, Logística i TIC
 • María José Montejo Fuentes Responsable d'Administració i Comptabilitat
 • Consuelo Hernández Serrano Responsable de Comptabilitat de Projectes

Junta directiva

 • Jesús Delgado Correa

  President

  Arquitecte especialitzat en Urbanisme i Rehabilitació. Màster en Ordenació i Gestió Urbanística i Territorial. Soci de l'estudi OCTÓGONO Arquitectura, Ingeniería y Urbanismo.  

  És soci de medicusmundi Castelló des de 1991. Va ser vocal de la junta de medicusmundi Castelló des de 1992 fins 1995. Va ser nomenat President de medicusmundi Castelló el 1995, mantenint-se en el càrrec fins el 2014, any en que va viure a Algèria per motius laborals. És vicepresident de medicusmundi mediterrània des de la seva fundació el març de 2016.

 • Begoña Seguí Llinares

  Vicepresidenta

  Infermera. Màster en Cooperació al Desenvolupament realitzat el 2015. El seu compromís amb la cooperació es remunta al 2003, quan comença a desplaçar-se a Moçambic com a voluntària, a l' Hospital del Carmelo.

  Sòcia de medicusmundi CV Alacant des de 2011, tot i que des de març de 2010 va ser voluntària a l'oficina tècnica d'Alacant, on va arribar a través d'unes pràctiques de la Universidad de Alicante. Accedeix al càrrec de Tresorera de medicusmundi CV Alacant el juny de 2011, fins juliol de 2018 quan amb la fusió amb medicusmundi Mediterrània passa a ser vocal de la Junta. 

 • Antoni Enric Madrigal Gavidia

  Tresorer

  Tècnic del Consorci de Salut i Social de Catalunya. Ex-Director Econòmic de la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell. Ex-Director Econòmic de l'Hospital Sant Bernabé de Berga.

 • María Elena del Cacho

  Secretària

  Llicenciada en Farmàcia. Postgrau en Medicina Tropical per la Universitat de Barcelona. Farmacèutica al Servei de Farmàcia de l’Hospital Clínic de Barcelona. Coordinadora del projecte del laboratori de producció de medicaments als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf, a Algèria, des de l’any 1997. Membre de la Junta de medicusmundi Catalunya, en diferents períodes i càrrecs, des de 1996. Des d'abril de 2018 forma part de la Junta de medicusmundi Mediterrània. 

 • Fernando do Pazo

  Vocal

  Farmacèutic Hospitalari. Ha treballat a l'Hospital Clínic de Barcelona i actualment és Facultatiu Especialista d'Àrea a l'Hospital Universitari Son Espases de Palma de Mallorca. Ha col·laborat en el projecte d' "Enfortiment de les competències en gestió de medicaments del Consell Municipal de Maputo, Moçambic". Membre de medicusmundi des de 2015. Vocal de la Junta des d'abril de 2018.

 • Belén Martín Parra

  Vocal

  Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de València. Especialista en Pediatria. Màster en Cures Paliatives Pediàtriques. Actualment, treballa a l'UCI neonatal i pediàtrica de l'Hospital General de Castelló.

  Sòcia i voluntària de medicusmundi des de 2003. Va treballar com a voluntària amb contraparts locals a Equador el 2004 en projectes d'assistència mèdica i d'educació per a la salut i sensibilització mediambiental a Quito. Voluntària a Colòmbia el 2005 en un projecte de rehabilitació del centre de salut de Limones, Guapi. Ha estat representant de medicusmundi CV-Castelló a la Coordinadora d'ONGD (UT de Castelló) 2005-2008 i Coordinadora a Castelló de la campaña Bus del Mil·lenni (2007). Miembre de la Junta Directiva de medicusmundi CV- Castellón desde 2004, fins a la fusión y creación de medicusmundi Mediterrània el 2016.

 • Carles Codina Jané

  Vocal

   

  Doctor en Farmàcia. Especialista en Farmàcia Hospitalària. Acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia de Farmàcia. Ex Director del Servei de Farmàcia del Consorci Hospitalari de Vic i del Servei de Farmàcia de l'Hospital Clinic de Barcelona. Col·laborador del projecte de cooperació del laboratori de producció de medicaments en els campaments de refugiats sahrauís.

 • Adrià Fernández

  Vocal

   

  Doctor en Atenció Primària i Servei d'Urgències del Servei de Salut Illes Balears. Ex tècnic de EpD de medicusmundi, ex President de IFMSA Spain, ex coordinador de l'àrea de refugiats i desplaçats de IFMSA Europe.

Som més, com podràs comprovar si visites els nostres projectes, campanyes o Seus del Sud