Saltar a contingut

Documental Maldita, a Love song to Sarajevo

Ja està oberta la inscripció per a assistir a la presentació de la nova proposta audiovisual de medicusmundi Mediterrània: “Maldita, a Love song to Sarajevo”. El documental ha estat realitzat per medicusmundi i Kanaki Films, finançat per l’Ajuntament de Barcelona, l’Agència Catalana de Cooperació per al Desenvolupament (ACCD) i l’Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA).

Sinopsi:

“Ni el pes de les armes, ni els embats de la història, ni l’enveja d’aquells que volen un món “monotemàtic” han aconseguit acabar amb Sarajevo que, avui dia, ressorgeix amb més força que mai. Božo Vrećo, el més revolucionari dels artistes dels Balcans, encarna a la perfecció l’ànima de la “ciutat innocent”, i amb la seva actitud desacomplexada, basteix ponts entre passat i present, entre homes i dones, entre orígens i regions. “Maldita, a Love song to Sarajevo” és un cant a la vida i a la història d’amor entre dues ciutats, Sarajevo i Barcelona, que van saber trobar-se en moments difícils per a no tornar-se a dir adéu mai.”

En la presentació del documental comptarem amb la presència de Božo Vrećo (principal protagonista del documental), Clara Peya (la protagonista catalana del documental), Ivan Zahinos (idea original, medicusmundi mediterrània), Raúl de la Fuente i Amaia Remírez (Directors, Kanaki Films), així com representants de l’Ajuntament de Barcelona i del Govern de Catalunya.

 

Si vols assistir omple el formulari, rebràs un email i descarrega la teva entrada per validar-la al cinema.

Reserva la teva entrada.