Saltar a contingut

Codi de Conducta

Seguiment del Codi que podrà actuar per pròpia iniciativa oa instància de qualsevol persona vinculada a medicusmundi mitjançant denúncia realitzada de bona fe.

Codi de conducta medicusmundi.
Jokabide Kodea
Code of Conduct
Code de Conduite
Codi de Conduta
Codi de Conducta

T'escoltem
Si saps, coneixes o sospites d'alguna situació inadequada o conducta il·lícita, omple i envia el nostre Formulari de Denúncies a l'apartat de Procediment de denúncia, reporti i gestió.

La denúncia és confidencial i serà tractada en primera instància per la Comissió de Seguiment del Codi, la qual necessitarà informació suficient, així com una manera de contactar amb la persona que formula la denúncia o amb la persona afectada.

Procediment de denúncia, reporti i gestió
Amb el “Procediment de denúncia, reporti i gestió de comportaments inadequats conforme al codi de conducta” s'intenta prevenir, mitjançant la formació, la responsabilitat i la informació, comportaments inadequats i, si escau, donar una ràpida resposta a les demandes que es puguin produir, sempre amb les garanties degudes, dins del marc de les normes constitucionals, laborals i dels drets fonamentals del treball.

Si vols emplenar i enviar el Formulari de denúncies on line, prem AQUÍ.
Si per contra prefereixes enviar-ho per mail (codigodeconducta@medicusmundi.es) o per correu postal (medicusmundi, Lanuza 9, 28028 Madrid. Espanya), descarrega-t'ho a l'arxiu Formulari de denúncies baix adjunt.
Pautes de conductes per a tercers
Aquestes Pautes de Conductes per a Tercers afecten les organitzacions i les institucions que es relacionen amb medicusmundi per dur a terme qualsevol tipus d'acció, sempre que hi hagi un acord de col·laboració o un contracte de prestació de serveis. Les organitzacions i institucions, independentment que tinguin el seu propi codi, es comprometen que el personal adscrit a aquestes intervencions compleixi una sèrie de normes amb què estem d'acord ambdues parts.